4 saker att tänka på när du byter köksluckor

Marbodal Vinga mörkgrå

Köksluckorna betyder mycket för stilen i ditt kök. Här är några råd på vägen om du funderar på vilka du ska välja.

1. Din köksstil

Köksluckorna sätter ofta stilen på köket. Vilken köksstil passar dig och ditt hus? Föredrar du en lantlig stil med glasluckor eller en bistrostil med en kombination av öppna hyllor och slutna skåp? Vårt råd är att följa stilen i ditt hus och din personliga inredning – jobba med det du har.

2. Din personliga stil

Om du väljer vanliga, minimalistiska skåp kan du alltid göra köket mer personligt genom att exempelvis måla väggarna i din favoritfärg, välja ett kakel som passar just dig eller bara sätta fram ditt favorittillbehör på en plats där det syns.

3. Din livsstil

Är ni ofta många människor som tillbringar tid i köket och/eller har ni småbarn springer runt? Då kanske du bör tänka på att minska mängden handtag som man kan stöta in i och istället satsa på handtagsfria skåp.

4. Din budget

Ha din budget i åtanke när du gör ditt val av köksluckor. Välj material och design beroende på om det kommer att vara ett kök för ett par år eller för flera decennier.

Utforska våra köksluckor!
Våra köksexperter finns alltid där för att hjälpa dig. Besök våra butiker, boka ett möte eller ring oss så hjälper vi dig att hitta rätt skåp för ditt kök.

Kategori: Tips & Råd