Väggskåp med hissfunktion

Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal
Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal
Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal

Med vårt höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter.

Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå och kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat du behöver för din matlagning.

Som tillbehör till den nedsänkbara delen kan du välja mellan fyra olika inreden i vacker ask och med plats för allt från kryddburkar och flaskor till upphängningskrokar, magnethållare för knivar och vinställ. Skåpets främre, grundare del, ger bra överblick över innehållet, och fungerar i övrigt som ett helt vanligt skåp.

Perfekt för dig som uppskattar smarta lösningar för kreativ matlagning!

Väggskåp med hissfunktion

Med Marbodals nya höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter. Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå och kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat du vill skall vara lättillgängliga när det är dags att trolla fram familjens favoriträtt.
Marbodal skåp hissfunktion

Kategori: Tips & Råd

Så städar du köket miljövänligt Tips & Råd

När hållbarhetsinfluencern och journalisten Maria Soxbo ska vårstäda köket dammar hon av sina bästa husmorsknep för att göra rent i köket på ett miljövänligt vis. Ta del av hennes hemliga ingredienser och smarta knep här.

Läs mer om Så städar du köket miljövänligt

Livet kring köksön Tips & Råd

Bloggaren och journalisten Maria Soxbo renoverade sitt kök för snart ett år sedan. I det nya köket kretsar livet kring köksön, oavsett vilken dag i veckan det är. Här delar hon med sig av tips för ett aktivt köksö-liv!

Läs mer om Livet kring köksön

Att tänka på när du väljer färg till köket ­– enligt inredningsexperten Tips & Råd

När det är dags att renovera köket är det fint att addera färg. Här är några tips att tänka på när du färgsätter ditt kök.

Läs mer om Att tänka på när du väljer färg till köket ­– enligt inredningsexperten

Roliga saker att göra i köket - tips och inspiration för hela familjen Tips & Råd

I dessa tider är det helt naturligt att vi skiftar fokus. Vi visar lite extra omtanke om våra nära och kära och hemmet blir en ännu viktigare plats i våra liv. För många blir köket den naturliga delen i hemmet för samvaro i form av matlagning, samtal, sällskapsspel, jobb och skolarbete.

Läs mer om Roliga saker att göra i köket - tips och inspiration för hela familjen