Väggskåp med hissfunktion

Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal
Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal
Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal

Med vårt höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter.

Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå och kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat du behöver för din matlagning.

Som tillbehör till den nedsänkbara delen kan du välja mellan fyra olika inreden i vacker ask och med plats för allt från kryddburkar och flaskor till upphängningskrokar, magnethållare för knivar och vinställ. Skåpets främre, grundare del, ger bra överblick över innehållet, och fungerar i övrigt som ett helt vanligt skåp.

Perfekt för dig som uppskattar smarta lösningar för kreativ matlagning!

Väggskåp med hissfunktion

Med Marbodals nya höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter. Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå och kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat du vill skall vara lättillgängliga när det är dags att trolla fram familjens favoriträtt.
Marbodal skåp hissfunktion

Kategori: Tips & Råd

10 tips för en smidigare köksrenovering Tips & Råd

UnderbaraClara är en av Sveriges mest älskade livsstilsbloggare. Hon bor på en gård ute på landet i Västerbotten med sin man och 3 barn. Just nu är hon mitt uppe i en köksrenovering och här delar hon med sig av sina bästa tips för att hantera vardagen under renoveringen.

Läs mer om 10 tips för en smidigare köksrenovering

Så anpassar du hemmet med “divided spaces” när hemmajobb blir det nya normala Tips & Råd

Coronapandemin ser inte ut att gå mot sitt slut riktigt än och för många innebär det fortsatt hemmajobb. För alla de som bor i ett hem med öppen planlösning där kök, matplats, vardagsrum och arbetsplats ska samsas i samma rum kan hemmajobbandet störas av ljud som lätt färdas över de öppna ytorna. Att skapa rum i rummet med ”divided spaces” eller rumsavdelare är lösningen och vi ger nu våra bästa tips för att lyckas.

Läs mer om Så anpassar du hemmet med “divided spaces” när hemmajobb blir det nya normala

Dukningar i jordnära färgtoner av Lotta Agaton Tips & Råd

Marbodal har tillsammans med inredaren Lotta Agaton skapat 6 vackra dukningar i jordnära färgtoner. Att ta sig tid och duka fint skapar en härlig stämning och förhöjer hela måltiden. Lägg på en fin linneduk, plocka fram ett vackert porslin och pryd bordet med växter, färska eller torkade.

Antingen väljer du en dukning som går ton i ton med färgen i ditt kök eller så bryter du av med en helt annan färg. Låt dig inspireras av dukningarna i våra jordnära färger – Bark, Sand, Lin, Åska, Frost och Hav.

Läs mer om Dukningar i jordnära färgtoner av Lotta Agaton

Sandra uppdaterade sitt kök med en köksö – mycket förvaring och en plats för samvaro blev resultatet Tips & Råd

Efter att ha levt med det nya köket under en tid var det dags för Sandra att flytta matbordet som stod i mitten av köket till den renoverade matsalen och istället placera en köksö i kökets mitt. Hon blev så nöjd med resultatet.

Läs mer om Sandra uppdaterade sitt kök med en köksö – mycket förvaring och en plats för samvaro blev resultatet