Väggskåp med hissfunktion

Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal
Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal
Höj- och sänkbart väggskåp från Marbodal

Med vårt höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter.

Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå och kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat du behöver för din matlagning.

Som tillbehör till den nedsänkbara delen kan du välja mellan fyra olika inreden i vacker ask och med plats för allt från kryddburkar och flaskor till upphängningskrokar, magnethållare för knivar och vinställ. Skåpets främre, grundare del, ger bra överblick över innehållet, och fungerar i övrigt som ett helt vanligt skåp.

Perfekt för dig som uppskattar smarta lösningar för kreativ matlagning!

Väggskåp med hissfunktion

Med Marbodals nya höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter. Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå och kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat du vill skall vara lättillgängliga när det är dags att trolla fram familjens favoriträtt.
Marbodal skåp hissfunktion

Kategori: Tips & Råd

Markiz Tainton ger oss 5 enkla tips på hur man kan underlätta matlagningen i vardagen – samt ett supersmarrigt, enkelt recept Tips & Råd

Markiz Tainton är en känd matinspiratör och kokboksförfattare. Hon älskar att inspirera till hur man gör livet lite roligare och mer smakrikt med spännande recept. Här ger hon oss sina 5 bästa tips på hur man kan underlätta matlagningen i vardagen samt ett supergott recepet på Svamp-matvete-otto.

Läs mer om Markiz Tainton ger oss 5 enkla tips på hur man kan underlätta matlagningen i vardagen – samt ett supersmarrigt, enkelt recept

Styla mysigaste köket i höst Tips & Råd

När kvällarna blir mörkare och längre är det dags att höststyla köket. Med naturnära material, plats för kreativitet och höstskörden på tallriken blir ditt kök en plats där många kan känna sig hemma.

Läs mer om Styla mysigaste köket i höst

Lisa Lemkes tips om jordgubbar Tips & Råd

Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat. Lisas matfilosofi är tydlig: matlagningen ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet. Lisas hjärtefrågor kring mat är lantbruk och hållbarhet, och det är något som hon aktivt arbetar med.

Läs mer om Lisa Lemkes tips om jordgubbar

5 tips för en lantlig känsla i köket Tips & Råd

Mixa och matcha gammalt och nytt, våga bryta av med färger och låt spännande detaljer träda fram. Inför sommaren vill vi ge inspiration och fem tips för hur du skapar en lantlig känsla i köket.

Läs mer om 5 tips för en lantlig känsla i köket