Tanken bakom köket

Följ med bakom kulisserna och träffa en av personera som ritade köket i fyren. Pater Noster ägs och förvaltas av Statens Fastighetsverk, som tillika är innehavare av varumärket Pater Noster.

Formgivare fyren

Tanken bakom köket

Att rita och planera vilket kök som helst kräver kunskap och en förmåga att verkligen lyssna och förstå människorna som ska leva i köket. Att få ihop alla önskemål, viljor, materialval till en fungerande enhet är grunden i att skapa ett kök med plats för livet.

Att göra det i en fyr är egentligen samma sak. Det gäller att utnyttja ytorna som finns och göra det bästa av det. Här hjälper verkligen de nya köksinnovationerna till att skapa en plats som känns större än vad den är.  

Kategori: Reportage

Vi kikar in i Anna och Pers nya Marbodal-kök i bistrostil Reportage

Anna och Per hade en tydlig bild av hur de ville att deras nya kök skulle se ut - ett trivsamt kök med luftighet och rymd. De fick hjälp av Malin, Marbodals köksdesigner i butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Här kan du läsa om deras resa från idé till färdigt kök.

Läs mer om Vi kikar in i Anna och Pers nya Marbodal-kök i bistrostil

Välkommen till ett fräscht klassiskt kök hos Kerstin och Patrik i Göteborg Reportage

Ett fräscht klassiskt kök hade Kerstin och Patrik som målbild när de började sin köksresa i Marbodal-butiken på Södra Vägen i Göteborg. Här kan du läsa mer om hur de tänkte och vilka utmaningar de mötte under resans gång från köksdröm till verklighet.

Läs mer om Välkommen till ett fräscht klassiskt kök hos Kerstin och Patrik i Göteborg
Amanda Jackson

Träffa Amanda Jackson, Hållbarhetschef på Nobia Reportage

Läs mer om Träffa Amanda Jackson, Hållbarhetschef på Nobia
Familjen Klaassens kök Lindö vit

Sveriges Finaste Marbodalkök! Reportage

Läs mer om Sveriges Finaste Marbodalkök!