Skapa dina egna kökshits

Marbodal Öresund kaffehörna

Musik hjälper kreativiteten att flöda och skapa den perfekta stämningen i köket. Därför har vi utvecklat SoundUnit - ett integrerat trådlöst ljudsystem!
Nästan alla människor älskar musik i någon form. En del är allätare och låter radion bestämma urvalet. Andra har väl genomarbetade listor på sin mobil som följer deras humör. Musik är lite som mat, ibland är du bara sugen på något speciellt och andra gånger är du bara glad om någon serverar något gott åt dig. Musik är idag en naturlig del av ett kök. I de flesta köken hittar vi en radio eller ett par högtalare. I vissa hem finns det inbyggda högtalare i taket eller mer påkostade lösningar för att ge köket tillgång till favoritlåtarna. Men de flesta lösningarna är lite otympliga och i vägen. En radio på diskbänken när du ska baka, eller ett par högtalare uppskruvade på väggen är säkert praktiskt men inte så snyggt.

Därför skapade vi SoundUnit, ett integrerat första klassens ljudsystem. Ett ljudsystem som är designat och skapat för att bli en naturlig del av din köksinredning. Den smala högtalaren är designad för att t ex passa in mellan två köksskåp eller lådmoduler.

SoundUnit är utvecklad tillsammans med företaget Opalum som är specialister på ljudsystem. Tillsammans med vår kunskap om köksvanor och deras kunskap om ljud är det här ett ljudsystem som är perfekt avvägt för att både se bra och låta bra i köksmiljö. SoundUnit bygger på trådlös teknik genom Bluetooth. Det betyder att du enkelt kan dela musik från din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vem som helst i ditt kök kan spela upp musik och vara DJ för en kväll.

Låt musik bli en del av ditt hem och ditt kök med SoundUnit. Och förgyll dina stunder i ditt kök med musiken du älskar. Ljudsystemet kommer i två olika höjder och färger för att passa våra kök. Du kan välja om du vill att ett system i ett vitt utförande eller en mer modern look i borstat stål.

Upplev Marbodal SoundUnit!

Marbodal SoundUnit
Marbodal Soundunit
Marbodal bänkskiva laminat svart mocka
  • Höjd 576 mm
  • Bredd 100 mm
  • Djup 330 mm
  • Uteffekt 30 W
  • Bashögt 3"
  • Diskant 1"
  • Galler Vit/Silver
  • Gallerhöjd 572/700 mm

Kategori: Tips & Råd

Experten tipsar: Knepet för att hitta och behålla din stil – i köket Tips & Råd

Att inreda ett nytt kök är både roligt och kreativt, men kan också bli en omfattande process med allt att ta ställning till.
Med ett enkelt, för många okänt verktyg, kan du ta kontrollen över skapandet och ta köket till nya nivåer.

Läs mer om Experten tipsar: Knepet för att hitta och behålla din stil – i köket

Enkla knepen: Så gör du köket mer personligt Tips & Råd

Ditt kök är så mycket mer än bara ett kök. Det är en del av ditt hem, och förtjänar minst lika mycket kärlek som resten av ditt hus eller lägenhet när det kommer till tanke och inredning.

Läs mer om Enkla knepen: Så gör du köket mer personligt

Detaljerna – så sätter du din egen prägel på köket Tips & Råd

Naturnära träslag, varma metaller, ljusa, dova eller snälla färger.
Vägen till det personliga köket går via detaljerna. Så sätter du din egen touch på rummet.

Läs mer om Detaljerna – så sätter du din egen prägel på köket

Sensommar-sysslor med Lisa Lemke Tips & Råd

Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat. Lisas matfilosofi är tydlig: matlagningen ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet.

Här tipsar hon oss om olika sensommar-sysslor – alltifrån vad och hur man kan ta tillvara på alla ”skatter” utomhus i form av frukter, bär och grönsaker, till hur hon tänker kring ”omstart” inomhus och då framför allt i köket.

Läs mer om Sensommar-sysslor med Lisa Lemke