Skapa dina egna kökshits

Marbodal Öresund kaffehörna

Musik hjälper kreativiteten att flöda och skapa den perfekta stämningen i köket. Därför har vi utvecklat SoundUnit - ett integrerat trådlöst ljudsystem!
Nästan alla människor älskar musik i någon form. En del är allätare och låter radion bestämma urvalet. Andra har väl genomarbetade listor på sin mobil som följer deras humör. Musik är lite som mat, ibland är du bara sugen på något speciellt och andra gånger är du bara glad om någon serverar något gott åt dig. Musik är idag en naturlig del av ett kök. I de flesta köken hittar vi en radio eller ett par högtalare. I vissa hem finns det inbyggda högtalare i taket eller mer påkostade lösningar för att ge köket tillgång till favoritlåtarna. Men de flesta lösningarna är lite otympliga och i vägen. En radio på diskbänken när du ska baka, eller ett par högtalare uppskruvade på väggen är säkert praktiskt men inte så snyggt.

Därför skapade vi SoundUnit, ett integrerat första klassens ljudsystem. Ett ljudsystem som är designat och skapat för att bli en naturlig del av din köksinredning. Den smala högtalaren är designad för att t ex passa in mellan två köksskåp eller lådmoduler.

SoundUnit är utvecklad tillsammans med företaget Opalum som är specialister på ljudsystem. Tillsammans med vår kunskap om köksvanor och deras kunskap om ljud är det här ett ljudsystem som är perfekt avvägt för att både se bra och låta bra i köksmiljö. SoundUnit bygger på trådlös teknik genom Bluetooth. Det betyder att du enkelt kan dela musik från din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vem som helst i ditt kök kan spela upp musik och vara DJ för en kväll.

Låt musik bli en del av ditt hem och ditt kök med SoundUnit. Och förgyll dina stunder i ditt kök med musiken du älskar. Ljudsystemet kommer i två olika höjder och färger för att passa våra kök. Du kan välja om du vill att ett system i ett vitt utförande eller en mer modern look i borstat stål.

Upplev Marbodal SoundUnit!

Marbodal SoundUnit
Marbodal Soundunit
Marbodal bänkskiva laminat svart mocka
  • Höjd 576 mm
  • Bredd 100 mm
  • Djup 330 mm
  • Uteffekt 30 W
  • Bashögt 3"
  • Diskant 1"
  • Galler Vit/Silver
  • Gallerhöjd 572/700 mm

Kategori: Tips & Råd

Markiz Tainton ger oss 5 enkla tips på hur man kan underlätta matlagningen i vardagen – samt ett supersmarrigt, enkelt recept Tips & Råd

Markiz Tainton är en känd matinspiratör och kokboksförfattare. Hon älskar att inspirera till hur man gör livet lite roligare och mer smakrikt med spännande recept. Här ger hon oss sina 5 bästa tips på hur man kan underlätta matlagningen i vardagen samt ett supergott recepet på Svamp-matvete-otto.

Läs mer om Markiz Tainton ger oss 5 enkla tips på hur man kan underlätta matlagningen i vardagen – samt ett supersmarrigt, enkelt recept

Styla mysigaste köket i höst Tips & Råd

När kvällarna blir mörkare och längre är det dags att höststyla köket. Med naturnära material, plats för kreativitet och höstskörden på tallriken blir ditt kök en plats där många kan känna sig hemma.

Läs mer om Styla mysigaste köket i höst

Lisa Lemkes tips om jordgubbar Tips & Råd

Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat. Lisas matfilosofi är tydlig: matlagningen ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet. Lisas hjärtefrågor kring mat är lantbruk och hållbarhet, och det är något som hon aktivt arbetar med.

Läs mer om Lisa Lemkes tips om jordgubbar

5 tips för en lantlig känsla i köket Tips & Råd

Mixa och matcha gammalt och nytt, våga bryta av med färger och låt spännande detaljer träda fram. Inför sommaren vill vi ge inspiration och fem tips för hur du skapar en lantlig känsla i köket.

Läs mer om 5 tips för en lantlig känsla i köket