Skapa dina egna kökshits

Marbodal Öresund kaffehörna

Musik hjälper kreativiteten att flöda och skapa den perfekta stämningen i köket. Därför har vi utvecklat SoundUnit - ett integrerat trådlöst ljudsystem!
Nästan alla människor älskar musik i någon form. En del är allätare och låter radion bestämma urvalet. Andra har väl genomarbetade listor på sin mobil som följer deras humör. Musik är lite som mat, ibland är du bara sugen på något speciellt och andra gånger är du bara glad om någon serverar något gott åt dig. Musik är idag en naturlig del av ett kök. I de flesta köken hittar vi en radio eller ett par högtalare. I vissa hem finns det inbyggda högtalare i taket eller mer påkostade lösningar för att ge köket tillgång till favoritlåtarna. Men de flesta lösningarna är lite otympliga och i vägen. En radio på diskbänken när du ska baka, eller ett par högtalare uppskruvade på väggen är säkert praktiskt men inte så snyggt.

Därför skapade vi SoundUnit, ett integrerat första klassens ljudsystem. Ett ljudsystem som är designat och skapat för att bli en naturlig del av din köksinredning. Den smala högtalaren är designad för att t ex passa in mellan två köksskåp eller lådmoduler.

SoundUnit är utvecklad tillsammans med företaget Opalum som är specialister på ljudsystem. Tillsammans med vår kunskap om köksvanor och deras kunskap om ljud är det här ett ljudsystem som är perfekt avvägt för att både se bra och låta bra i köksmiljö. SoundUnit bygger på trådlös teknik genom Bluetooth. Det betyder att du enkelt kan dela musik från din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vem som helst i ditt kök kan spela upp musik och vara DJ för en kväll.

Låt musik bli en del av ditt hem och ditt kök med SoundUnit. Och förgyll dina stunder i ditt kök med musiken du älskar. Ljudsystemet kommer i två olika höjder och färger för att passa våra kök. Du kan välja om du vill att ett system i ett vitt utförande eller en mer modern look i borstat stål.

Upplev Marbodal SoundUnit!

Marbodal SoundUnit
Marbodal Soundunit
Marbodal bänkskiva laminat svart mocka
  • Höjd 576 mm
  • Bredd 100 mm
  • Djup 330 mm
  • Uteffekt 30 W
  • Bashögt 3"
  • Diskant 1"
  • Galler Vit/Silver
  • Gallerhöjd 572/700 mm

Kategori: Tips & Råd

10 tips för en smidigare köksrenovering Tips & Råd

UnderbaraClara är en av Sveriges mest älskade livsstilsbloggare. Hon bor på en gård ute på landet i Västerbotten med sin man och 3 barn. Just nu är hon mitt uppe i en köksrenovering och här delar hon med sig av sina bästa tips för att hantera vardagen under renoveringen.

Läs mer om 10 tips för en smidigare köksrenovering

Så anpassar du hemmet med “divided spaces” när hemmajobb blir det nya normala Tips & Råd

Coronapandemin ser inte ut att gå mot sitt slut riktigt än och för många innebär det fortsatt hemmajobb. För alla de som bor i ett hem med öppen planlösning där kök, matplats, vardagsrum och arbetsplats ska samsas i samma rum kan hemmajobbandet störas av ljud som lätt färdas över de öppna ytorna. Att skapa rum i rummet med ”divided spaces” eller rumsavdelare är lösningen och vi ger nu våra bästa tips för att lyckas.

Läs mer om Så anpassar du hemmet med “divided spaces” när hemmajobb blir det nya normala

Dukningar i jordnära färgtoner av Lotta Agaton Tips & Råd

Marbodal har tillsammans med inredaren Lotta Agaton skapat 6 vackra dukningar i jordnära färgtoner. Att ta sig tid och duka fint skapar en härlig stämning och förhöjer hela måltiden. Lägg på en fin linneduk, plocka fram ett vackert porslin och pryd bordet med växter, färska eller torkade.

Antingen väljer du en dukning som går ton i ton med färgen i ditt kök eller så bryter du av med en helt annan färg. Låt dig inspireras av dukningarna i våra jordnära färger – Bark, Sand, Lin, Åska, Frost och Hav.

Läs mer om Dukningar i jordnära färgtoner av Lotta Agaton

Sandra uppdaterade sitt kök med en köksö – mycket förvaring och en plats för samvaro blev resultatet Tips & Råd

Efter att ha levt med det nya köket under en tid var det dags för Sandra att flytta matbordet som stod i mitten av köket till den renoverade matsalen och istället placera en köksö i kökets mitt. Hon blev så nöjd med resultatet.

Läs mer om Sandra uppdaterade sitt kök med en köksö – mycket förvaring och en plats för samvaro blev resultatet