Thermex

Thermex har Skandinaviens bredaste och djupaste sortiment av spiskupor och fläktkåpor.

Marbodal Lindö ljusgrå i PLUS-utförande

I mer än 50 år har Thermex visat vägen till ett bättre inneklimat. Deras kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö. Thermex designar och utvecklar spiskupor och fläktkåpor som de levererar till privata hem och byggindustrin.

Thermex är ett danskt företag med huvudkontor i Hjørring på Nordjylland. Förutom i Sverige har Thermex idag också dotterbolag i Norge och Spanien.

Marbodal Vitvaror Thermex toplink

Top Link® Modul

Med Thermex Top Link® Modul behöver du inte komma i håg att starta fläkten när du lagar mat – Det gör Thermex Top Link för dig.

Thermex Top Link® Modul kan kopplas ihop med vilken elektrisk spishäll som helst, oavsett fabrikat. Thermex Top Link® Modul sänder en trådlös signal till köksfläkten när du startar spishällen – Köksfläktens belysning tänds och motorn startar på läge 2. När spishällen stängs av, släcks motoren på läge 1 och motorn fortsätter att gå på eftergångstimer i 15 minuter.

 OBS! Du kan hela tiden ta över Top Link® funktionen med köksfläktens betjäningspanel.

 

Skåpintegrerade modeller

Metz Mini

THERMEX erbjuder skåpintegrerade lösningar som en ger en elegant och diskret installation. Om motorn placeras externt ger det goda förutsättningar att utnyttja skåpet till förvaring.

Marbodal Malevik ljus

Takintegrerade modeller

Metz Maxi

De takintegrerade modellerna från THERMEX är helt dolda i taket – och det enda som syns är sugplattan. Denna lösning ger dig perfekt överblick från arbetsplatsen. Manövreras via fjärrkontroll

Väggmonterade modeller

Bordeaux

De väggmonterade modellerna från THERMEX kan monteras fritt på väggen eller mellan överskåpen.

Marbodal Lindö ljusgrå PLUS ugn

Frihängande modeller

Lyon

De frihängande modellerna från THERMEX är perfekta över köksön. Denna typ ger bra sugeffekt och arbetsbelysning.