Electrolux

Electrolux låter dina favoriträtter bli ännu godare. Fantastiska smaker kräver inte bara bra ingredienser, utan också de bästa verktygen. Vi öppnar en värld av möjligheter och visar dig vägen till nya smakupplevelser. Du har idéerna. Vi har utrustningen du behöver.

Electrolux CombiSteam SousVide
Electrolux PlusSteam kid
Electrolux rack of lamb

Baka, grilla och ugnsstek i en multifunktionsugn. Eller gå ännu längre med en varmluftsugn med ånga som gör maten saftig inuti med en krispig skorpa.

Upptäck induktion
Tillagning med induktion skapar läckra rätter på mindre tid. Det är ett snabbare, säkrare och effektivare sätt att laga mat på.

Optimal förvaring av färska råvaror
Oavsett om du tillagar en uppfriskande smoothie med färska bär och grönsaker, eller komponerar en somrig sallad, så blir smaken aldrig bättre än råvarorna. Med rätt förvaring håller sig råvarorna färska och välsmakande längre.

Våra snygga och effektiva köksfläktar skapar en fräsch köksmiljö samtidigt som dem kompletterar din köksinredning.
Fokus på vad som verkligen är viktigt i köket: att laga god mat. Med Hob2Hood aktiverar hällen köksfläkten och justerar utsugningshastigheten baserat på din matlagning. Så du kan koka, bryna eller steka utan att ens röra din köksfläkt eller tänka på utsuget. 

Se mer om Electrolux produkter här.

100 dagar öppet köp på vitvaror

Prova hemma - helt nöjd eller pengarna tillbaka!

Vi är stolta över våra produkter och övertygade om att du kommer bli nöjd med ditt köp. Därför låter vi alla som registrerar sina produkter online inom två veckor från köp prova dem hemma i 100 dagar. Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!*
*En fast avgift på 500 SEK inkl. moms tillkommer för upphämtning och transport.

Läs mer om erbjudandet  www.electrolux.se/100dagar/

Bild Electrolux 100 dagar öppet köp

FlexiBridge

PowerSlade

FreshPlus Twin Tech

Bread test

PlusSteam how to bake

Comfort lift