Svarta kök

En svart kökslucka ger köket elegans och är en färg som skapar effektfulla kontraster till material och detaljer. Kika till exempel gärna lite extra på köksmodellen Ramsvik som är en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Med våra svarta köksluckor kan du skapa alltifrån en modern, stramare stil till en varm och lantlig känsla.

Se våra kundbilder #marbodal

Låt dig inspireras av svarta Marbodalkök som våra kunder har delat på sociala medier.

Ramsvik svartbets/ek

Ramsvik i modern shakerstil

Det här köket har en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Den generösa köksön ger arbetsplatser och sociala ytor. Bänkskivan består av tre olika material; rostfritt, kvartskomposit och huggkubb i ek. Smart förvaring återfinns i köksön. Runt köket löper den för shakerstilen karaktäristiska knoppbrädan med plats för redskap och kastruller.

Läs mer om Ramsvik

Malevik mörk Bistro

Skapa bistrostilen med Malevik mörk

Om du föredrar svarta kök ska du även kika på vår kökslucka Malevik mörk som här har inretts i bistrostil. Den takhängda hyllan rymmer alla favoritredskap - allt från kastruller, slevar och kryddgrönt. Med den öppna vägghyllan ges full kontroll på allt annat som behöver finnas nära till hands. Här finns ett rymligt skafferi i det annars så svårutnyttjade hörnet. Med glasade dörrar ger det både översikt och gott om plats för både dryck och torrvaror.

Se mer av köket Malevik