Marbodals PLUS-serie - kök med platsbyggd känsla

Med vår PLUS-serie har vi tagit fram det bästa från våra över 90 år som köksbyggare och anpassat det till en modern design. Det är en serie som ger ditt kök en möbelkänsla och ett mer exklusivt och enhetligt intryck.

Marbodal Lindö lingrön vit

Se alla våra PLUS-kök!

Hemligheten ligger i ramen

I vår PLUS-serie kombinerar vi en gammaldags stil med moderna funktioner som mjukstängande luckor och lådor. Där luckor och lådfronter ligger i linje med det vackra ramverket, ger köket ett exklusivt uttryck och en känsla av hantverk, lite som en vacker möbel.


Platsbyggt kök är idag ofta en dyr historia. Därför är vår PLUS-serie så intressant. Den kombinerar känslan av platsbyggt med en modern produktionsteknik – så att du kan få det bästa från två världar.

Exklusivt uttryck

PLUS-serien finns på 6 av våra luckmodeller; Arkitekt plus, Fagerö, Form, Lindö, Ramsvik och Åkerö. Köken finns i många olika färger och ger dig möjligheten att hitta flexibla lösningar som ger dig näst intill gränslösa möjligheter att skapa ett kök utifrån ditt hem och dina förutsättningar. Från stora till små kök. Upptäck PLUS och återupptäck snickeriglädje – i en modern form.

Marbodal Lindö lingrön