Ett naturligt möte där trä möter färg
Ett naturligt möte där trä möter färg

Lucka Ekbacken brunbets X Jordnära färg Granit

20.000 kr i rabatt när du köper ett Marbodalkök

Köp kökssnickerier för minst 90 000 kr och få 20 000 kr i rabatt. Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle per hushåll. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller 9/6 tom 25/7.

 

Boka möte

Så kombinerar du trä med jordnära toner i köket

Naturliga material och jordnära färger är en kombination som håller över tid och som passar utmärkt i kök. Läs artikeln och inspireras av flera kombinationer där trä möter jordnära kulörer.

Färg och trä är en kombination som inte är dikterad av trender utan av en varm och inbjudande känsla. En känsla som aldrig går ur tiden och där färgen ger köket personlighet och karaktär. Skapa en harmonisk och hållbar duo med en jordnära kulör och livfull ek.
Jessica Fryklund
Inredningsarkitekt på Marbodal
Marbodal färgkollektion Jordnära möter trä. Med köket Signatur Ekbacken i brunbets i kombination med färgen Granit skapar ett stilfullt och kraftfullt kök.

Vilken kombination är din favorit?

Testa byta färg på köket

 

Våra färger

Jordnära är en harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger. Utvecklade av oss på Marbodal för att passa kök. Jordnära är en hållbar färgkollektion. Alla färger är vattenbaserade och våra luckor Svanenmärkta, vilket är bra för dig och för nästa generation.