Kampanj just nu

Pågående kampanj på kök

Boka möte med en köksdesigner

*Köp kökssnickerier för minst 80 000 kr och få 20 000 kr i rabatt samt få en diskmaskin Electrolux KEQC7200L (värde 13 327 kr ), Siemens/NEFF SN63H800UEK (värde 13 099 kr) eller SMEG STA7234LRF (värde 10 995 kr) på köpet när du köper minst tre andra vitvaror av samma varumärke. Erbjudandet gäller 22/10 tom 7/12.Marbodal-Fagero-tall-gron-kok

Se alla våra kök

Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Eller ett kök i färg? Vår färgkollektion Jordnära är en harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur.

Till sortiment

Siemens kampanj

Just nu kampanj på Siemens inductionAir

Just nu får du upp till 3000 kr tillbaka när du köper Siemens inductionAir.

Läs mer

KA Kampanj skjutdörrar

Marbodal Skjutdörrar

Just nu har vi 25% rabatt på skjutdörrar och inreden.

Till erbjudandet

Marbodal Köksdesigners Boka möte

Boka möte med en köksdesigner

Vi på Marbodal vill göra allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen på din väg mot ditt nya kök. Vägen dit ser olika ut för oss alla, speciellt i dessa tider, därför erbjuder vi olika typer av möten som digitalt, telefon eller i butik. Välkomna till oss, på det sätt som passar dig bäst just nu.

Boka möte

Jordnära

Jordnära är harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur. Utvecklad av oss på Marbodal för att passa kök. Jordnära är en hållbar färgkollektion.

Upptäck vår färgkollektion Jordnära

Marbodal katalog 2020

Beställ vår nya katalog

Nu är årets katalog här. Utforska våra kök och upptäck vår nya färgkollektion. Marbodal erbjuder ett stort urval av material, färger, skåpstorlekar samt kökstillbehör. Låt dig inspireras - bläddra i katalogen online via länken nedan eller skicka en beställning så sänder vi katalogen kostnadsfritt hem till dig.

Bläddra i eller beställ katalog

Finansiering puff

Betala lite i taget

På Marbodal vill vi göra det möjligt för dig att förverkliga din köksdröm. Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig om du väljer att betala lite i taget. Vår personal i butiken hjälper dig gärna med förslag på finansiering.

Gå till finansiering