Kampanj

Just nu 30.000 när du köper ett Marbodalkök

Boka möte med en köksdesigner

*Köp kökssnickerier för minst 90 000 kr och få 30 000 kr i rabatt. Erbjudandet gäller för köp av ett komplett kök (minst 8 stommar) vid ett köptillfälle per hushåll. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller 19/8 tom 4/10.Marbodal Arkitekt plus - kök i  beige kulör med köksö

Se alla våra kök

Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Eller ett kök i färg? Vår färgkollektion Jordnära är en harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur.

Till sortiment

Marbodal Signatur Ekbacken broschyr

Marbodal Signatur Ekbacken

Signatur Ekbacken är mer än bara ett kök. Det är en idé och ett formspråk inspirerat av vår nordiska natur. Låt dig inspireras - bläddra i vår broschyr.

Bläddra online

Marbodal katalog 2020

Marbodal kökskatalog

Inspireras av våra fina kök, produktnyheter och upptäck alla smarta lösningar som gör livet i köket enklare.

Beställ/bläddra i vår kökskatalog

Siemens kampanj

Just nu kampanj på Siemens

Just nu får du upp till 3000 kr tillbaka när du köper inductionAir eller en fläkt

Läs mer

Finansiering puff

Betala lite i taget

På Marbodal vill vi göra det möjligt för dig att förverkliga din köksdröm. Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig om du väljer att betala lite i taget. Vår personal i butiken hjälper dig gärna med förslag på finansiering.

Gå till finansiering

Marbodal Köksdesigners Boka möte

Boka möte med en köksdesigner

Vi på Marbodal vill göra allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen på din väg mot ditt nya kök. Vägen dit ser olika ut för oss alla, speciellt i dessa tider, därför erbjuder vi olika typer av möten som digitalt, telefon eller i butik. Välkomna till oss, på det sätt som passar dig bäst just nu.

Boka möte