Upp till 30.000 kronor i rabatt när du köper ett Marbodalkök*

*Köp kökssnickerier för minst 90.000 kronor och få 15 procent i rabatt, dock max 30.000 kronor i rabatt. Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle per hushåll. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller 17/8 - 2/10 2023. 

Boka möte

Erbjudandet gäller även för luckbyte**

Behåll det du gillar, byt ut det du behöver.
Du kan ge ditt gamla Marbodalkök nytt liv med hjälp av RE:NEW luckbyte. Vi erbjuder byte av allt från just luckor och knoppar till bänkskivor och vitvaror på befintliga stommar. Läs mer om RE:NEW luckbyte här.

**Köp kökssnickerier för minst 70.000 kronor och få 15 procent i rabatt, dock max 30.000 kronor i rabatt. Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle per hushåll. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller 17/8 tom 2/10 2023.

Boka möte

 

När detaljerna sitter, då kommer helheten på köpet

Vi på Marbodal är lite extra förtjusta i en detalj: Kombinationer. Vad händer när två av våra kök möts? En fråga med många svar. Vi testade och fick fram ett möte som skapade ett helt nytt kombinerat kök med utrymme för lekfullhet, inspiration och eftertanke. Se alla bilder här.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår formgivning, att den kommer vara lika relevant i dag som i många år framöver.
Malin Göransson
Köksdesigner på Marbodal