Ta del av vårt vitvaruerbjudande!

Ett perfekt kök handlar om att skapa en plats för livet där form och funktion spelar i harmoni, där kökets utförande och smarta lösningar skapar flyt i matlagningen. Vi på Marbodal hjälper dig från planering till färdigt kök. Välkommen till någon av våra butiker och börja din resa mot ett nytt kök.

Hitta flytet i köket!

För att illustrera hur vi tänker på det övergripande flytet i köket bestämde vi oss för att bygga ett kök på en plats där allt går som på räls. En plats förknippad med äventyr, längtan och ett inneboende lugn.
 
Häng med på en resa där vi förvandlade en tågvagn från 50-talet till ett fullt fungerande kök med plats för nära och kära.
Marbodal Lindö ek mörkgrå
Vitvaruerbjudande kampanj 4 2017

Se våra vitvaror!

Örter

*Köp kökssnickerier för minst 60 000 kr  och få vitvaror för 15 000 kr. Köper du kökssnickerier för minst 150 000 kr så får du vitvaror för 25 000 kr. Gäller från vårt utvalda vitvarusortiment från NEFF/Siemens/Electrolux. Erbjudandet gäller 24/8- 9/10 2017. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

 

Våra smarta produkter som hjälper dig att hitta flytet i köket

Väggskåp med hissfunktion

Med Marbodals nya höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter. Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå och kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat du vill skall vara lättillgängliga när det är dags att trolla fram familjens favoriträtt.
Marbodal skåp hissfunktion
Marbodal utdragbar arbetsbänk

Utdragbar arbetsbänk

När det utdragbara skåpet är infällt ser det ut som en vanlig skåpfront. Men när du drar ut skåpet får du en hel köksbänk extra. Här hittar du smart förvaring, lådor och detaljer som gör att köket känns större än vad det är.

Smart källsortering

Utdragbar källsortering i arbetshöjd. Den sitter högt upp, direkt under bänkskivan, och gör det lätt att bli av med rens och skräp utan att ta vägen förbi vasken.
Marbodal smart källsortering