Ekkök

Ek är ett material som passar alla stilar, från lantliga till moderna kök. Ek är också ett material som på sätt och visa aldrig åldras, eftersom det är naturligt. Det är inte en färg som tappar sin glans eller går ur trend. Låt dig inspireras av våra vackra ekkök och ekköksluckor.

Våra köksluckor i ek

Marbodal Lindö ek

LINDÖ EK

Se mer

Marbodal Ramsvik ek

RAMSVIK EK

Marbodal Arkitekt plus ek lucka

ARKITEKT PLUS EK

Låt dig inspireras av ett kök med Arkitekt plus ek

Tanken bakom alla materialval i det här köket var att skapa en naturlig och harmonisk känsla. Tillsammans med ett slipat betonggolv och bänkskivor samt stänkskydd i ett naturtroget laminat som heter Ljus Betong binds kökets alla delar ihop till en naturlig helhet.

Köket rymmer gott om förvaring tack vare kökets planering och layout. Det kanske mest framträdande är de öppna hyllorna som löper över diskbänken. Den undre hyllan har en integrerad, nästan dold, LED-belysning. Genom LEGRA-systemet och våra olika lådinredningar skapas ordning och reda, vilket kanske är ännu viktigare i ett litet kök. Kom ihåg att förvaring inte handlar om mängd, det handlar om att tänka smart och skapa rätt förutsättningar för hur du vill använda köket.

Shaker

Upptäck shakerstilen

Det här köket har en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Den generösa köksön ger arbetsplatser och sociala ytor. Bänkskivan består av tre olika material; rostfritt, kvartskomposit och huggkubb i ek. Smart förvaring återfinns i köksön. Runt köket löper den för shakerstilen karaktäristiska knoppbrädan med plats för redskap och kastruller.

Läs mer

Marbodal Ramsvik svartbets/ek

Dörrförvaring i ek

Smart förvaring på insidan av skåpet som med fördel kan användas i dubbla skåp som skafferi. Kökslucka Ramsvik ek.

Läs mer