Fagerö vit - Lantligt kök

Marbodal Fagerö vit
Marbodal Fagerö vit
Marbodal Fagerö vit

Information

Ett kök som för tanken till ljusa, varma sommarkvällar. Nya luckan Fagerö vit, här med vackra vitriner, charmigt kakel och bänkskiva med stenkänsla i matchande grå nyanser, kompletterat med tidstypisk blandare och nedfälld porslinsho.

Under den försiktiga renoveringen av skärgårdshuset valde man att inte bara behålla alla gamla originalfönster, dörrar och trägolv utan också skafferiet som fått nytt liv och delvis nytt användningsområde. För känslans skull försågs skafferiets väggar med spröjsade fönster och dito dörr, inköpta på second hand. Även väggarnas pärlspont fick nytt liv efter lite skrap, slip och målning i brutet vitt.

Skafferiet! Hur mysigt låter inte det! En gammal företeelse men otroligt praktiskt. Och med lite kreativitet kanske för helt nya ändamål. Som ett alldeles eget inomhusväxthus för ört- och kryddväxter kanske och i direkt anslutning till köket!
Eller som här. En blandning av förvaring för allt som syltas och saftas eller som helt enkelt bara behöver ställas undan. Hyllor med förvaringsburkarna Reda i glas undertill, precis som förr fast här i ny tappning.

Lucka: Fagerö vit. Knoppar: Arn antik. Bänkskiva: Laminat Ferro grafit. Diskbänk: Intra Horizon. Blandare: Tapwell FME 181. Fläkt: Siemens. Vitvaror: Siemens.

Rek pris: 109 000 kr

Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare.

Planskiss Fagerö vit

Tillgängliga färger och material

 • Vit NCS-S1002-Y

  Vit NCS-S1002-Y
 • Ljusgrå NCS-2500-N

  Ljusgrå NCS-2500-N
 • Lingrön NCS-S2005-G10Y

  Lingrön NCS-S2005-G10Y
 • Kritvit NCS-S0300-N

  Kritvit NCS-S0300-N