Åkerö - Lantligt kök

Marbodal Åkerö vit
Marbodals orangeri med köksö Åkerö ljusgrå
Marbodal Åkerö ljusgrå PLUS

Tillgängliga färger och material

  • Vit NCS-S1002-Y

    Vit NCS-S1002-Y
  • Ljusgrå NCS-2500-N

    Ljusgrå NCS-2500-N

Här är ett kök med vackra Åkerö i ljusgrått. Med effektfulla dekorgång­järn, bänkskiva i ek och matchande nåtat trägolv, går tankarna till ett köpmanshus i skärgården. Un­der den vackra mosaiken ger bänkskåpen med dess rymliga lådor en härlig känsla av köpmansdisk. Den inbjudande halvön erbjuder både arbetsyta, förvaring och bardel och med det anslutande hög­skåpets vitrindel med öppna hyllor, skapas en ge­mytlig och ombonad matplats.

Lucka: Åkerö ljusgrå. Knoppar: Arn antik. Bänkskiva: Ek vintage. Diskbänk: Intra Horizon och Franke. Blandare: Mora MMIx K5 och K2. Fläkt: Siemens. Vitvaror: Neff.

Rek pris: 153 000 kr

Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Pris inkl bänklösning som på bilden 182 000 kr.

Marbodal Åkerö ljusgrå PLUS
Planritning Åkerö ljusgrå
Marbodal Åkerö ljusgrå

Åkerö vit
Vitmålad MDF-lucka med profilfräsning. Vitrinlucka med spröjs och klart glas. Högskåp har delad lucka i samtliga höjder. Skåpstomme i vit MFC. Närmast NCS S1002-Y. Svanemmärkt.

Åkerö ljusgrå
MDF-lucka med profilfräsning i ljusgrå kulör. Högskåp har delad lucka i samtliga höjder.Vitrinlucka med spröjs och klart glas. Skåpstomme i vit MFC. Närmast NCS S 2500-N. Svanenmärkt.

Luckprofil Åkerö ljusgrå
Åkerö - Marbodal

Vad kostar köket?

Med hjälp av vår prisindikator kan du få en uppfattning om vad köket kostar. Du väljer köksmodell, layout och färg. Sedan matchar du köket med önskad bänkskiva och får då en ungefärlig bild av vad köket kostar.

Till prisindikatorn

Fler kök och detaljbilder