Ramsvik svartbets/ek - klassiskt kök

Ramsvik svartbets/ek
Ramsvik svartbets/ek

Köket har en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Den generösa köksön ger arbetsplatser och sociala ytor. Bänkskivan består av tre olika material; rostfritt, kvartskomposit och huggkubb i ek. I anslutning till arbetsytan finns en källsortering som placerats i översta lådan, vilket gör det enkelt att skrapa ner exempelvis potatisskal i komposteringskärlet. Smart förvaring i utdragbara lådor för kylvaror, bröd, frukt och grönsaker återfinns i köksön. Här finns också bänkskåp med utdragbart inrede som är perfekt för extra förvaring i små utrymmen.

Med det flexibla inredet till Legraboxlådan skapas utrymmen till förvaring efter eget behov då inredet är löstagbart och kan flyttas runt. Runt köket löper den för shakerstilen karaktäristiska knoppbrädan med plats för redskap och kastruller. På insidan av skåpet finns dörrförvaring i ek som ger bra överblick över dina skafferivaror.

Lucka: Ramsvik Ek/Svartbets. Handtag: Oval Svart. Bänkskiva: Kvartskomposit Beach Grey 20 mm/Huggkubb Ek/Rostfri måttanpassad. Stänkskydd: Beach Grey. Diskbänk: Intra Linea. Blandare: Tapwell SK984. Fläkt: Röros Vitvaror: Röros/Siemens

Rek. pris: 231 000 kr

Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Pris inkl bänklösning som på bilden 281 000 kr

Planritning Ramsvik ek svartbets

Tillgängliga färger och material

  • Svartbets

    Svartbets
  • Ek

    Ek
  • Vit NCS-S1002-Y

    Vit NCS-S1002-Y

Så inredde Catarina i shakerstil

Vår köksdesigner Catarina fick i uppdrag att inreda ett kök i shakerstil till ett par med matlagning som delat intresse. Den platsbyggda känslan var en självklarhet samtidigt som smarta förvaringslösningar var i fokus.

Catarina Thollström - konceptansvarig