Upptäck nya Marbodal Beige

Vi på Marbodal har tagit fram en ny varm och jordnära beige kulör. Färgen beige är en kulör som ger lugn och harmoni. Här kan du utforska kökets vackra utsida och spännande insida.

Lotta Agaton inreder med årets färgpalett

 ”I det här i köket har vi valt att arbeta med beige som grund, och sedan anpassat allting till det. När man inte lagar mat ska rummet upplevas som vackert och harmoniskt, som en del av resten av hemmet. Därför har vi satsat på mycket dold förvaring,” förklarar Lotta.

"Om köket är ett multifunktionellt rum så är det viktigt att satsa på så mycket dold förvaring som möjligt. När man inte står och lagar mat ska rummet vara vackert att vistas i ändå – allt ska gå att plocka undan. Vill man skapa ett lugnt rum kan man inreda med en färgnyans som grund och låta allt annat gå ton i ton – gärna en beige nyans som har en lugn inverkan. Om man låter luckor, textilier och accessoarer gå i samma färgskala blir intrycket väldigt harmoniskt. Textilier och väggpaneler tillför extra värme."

Smart förvaring - Cecilia Ahlin

Se film: Smart förvaring i köket

Kök för dig som vill ha en djup insida

Vad ska man tänka på när det gäller förvaring? 

"Många efterfrågar mer förvaring. Men det handlar inte om det. Det handlar om smart förvaring"

Här delar Cecilia Ahlin, produktchef på Marbodal, med sig av sina bästa tips och visar våra smarta kökslösningar.

Våra köksluckor i färgen beige

 I vårt lucksortiment kan du välja på allt från klassiska köksluckor till mer minimalistiska luckor med infällda grepp och rena linjer.