Marbodal Västra Frölunda

Erbjudande

*Köp kökssnickerier för minst 60 000 kr och få vitvaror för 20 000 kr.  Välj ur Marbodals sortiment från NEFF/Siemens/Electrolux/Röros. Erbjudandet gäller 5/4 - 21/5 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi hjälper dig att finansiera ditt kök - när du vill betala lite i taget.

Marbodal Ramsvik svartbets/ek

Upptäck shakerstilen och nya köksluckan Ramsvik

Det klassiska shakerköket är ett tidlöst kök där funktion och material ligger i fokus. Kombinationen av tåliga material som håller år efter år och nya smarta funktioner gör shakerköket till en smart investering för både människan och miljön. Här presenterar vi vår nya kökslucka Ramsvik i modern shakerstil med smarta lösningar för både förvaring och minskat matsvinn.

Ramsvik svartbets/ek

LÄS MER OM RAMSVIK Ramsvik - ett kök i modern shakerstil

Köket Ramsvik har en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Runt köket löper den för shakerstilen karaktäristiska knoppbrädan med plats för redskap och kastruller. På insidan av skåpet finns dörrförvaring i ek som ger bra överblick över dina skafferivaror.

Bänkskivan består av tre olika material; rostfritt, kvartskomposit och huggkubb i ek. I anslutning till arbetsytan finns en källsortering som placerats i översta lådan, vilket gör det enkelt att skrapa ner exempelvis potatisskal i komposteringskärlet. Smart förvaring i utdragbara lådor för kylvaror, bröd, frukt och grönsaker återfinns i köksön.

Så inredde Catarina i shakerstil

Vår köksdesigner Catarina fick i uppdrag att inreda ett kök i shakerstil till ett par med matlagning som delat intresse. Den platsbyggda känslan var en självklarhet samtidigt som smarta förvaringslösningar var i fokus.

Catarina Thollström - konceptansvarig
Marbodal Malevik mörk skafferi modell

Boka ett kostnadsfritt möte med en köksdesigner!

Marbodal vägghylla

Vilken köksstil passar dig? Skapa ditt personliga moodboard!

Marbodal köksö Malevik mörk

Hitta till oss!