Marbodal Umeå

Välkommen till Marbodal Umeå!

I vår butik får du hjälp att välja och inreda ditt drömkök. Vi är erfarna köksinredare som hjälper dig med de bästa lösningarna, från skiss till färdigt kök.

När du besöker oss får du en personlig kontakt som är med dig genom hela processen. Vi tycker det är viktigt att svara på dina frågor och guida dig genom kökstillbehör, installation och annat som påverkar ditt köksval.

Vi gör gärna kostnadsfria hembesök

Genom ett hembesök kan våra köksdesigners säkerställa alla mått och andra faktorer som kan påverka kökets utformning. Det ger även uppslag till nya idéer och tankar i processen.

Offert direkt

Våra köksdesigner ritar snabbt upp ditt kök och du kan få en offert direkt vid mötet. Mät rummet samt märk ut fönster, dörrar, avlopp och fläkt och boka ett möte hos oss. Känner du dig osäker så är det bara att kontakta oss i butiken för vägledning.

Certifierad montör

Marbodal har hundratals certifierade montörer i hela landet. De är utbildade i vårt sortiment och byggmetoder vilket ger dem kunskaper för en effektiv montering. Genom att välja en certifierad montör kan du känna dig trygg med att ditt kök kommer att monteras på rätt sätt.

Kontakt

Björnvägen 15
906 40 Umeå

Telefonnr: 090-130310

E-postadress: info@hyllcenter.nu

Webbadress: http://www.marbodal.se/umea

Öppettider

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag
söndag
Ramsvik svartbets/ek

Boka gärna ett möte så att våra köksdesigners kan avsätta tid till dig. Föredrar du att vi kommer hem till dig så löser vi det. Vi kontrollmäter hemma hos dig och föreslår material och inredning som fungerar ihop.

Varmt välkommen till vår butik!