Samarbeten för denna och nästa generation

Att göra en insats för vårt samhälle slutar inte vid vår kärnaffär. Även i våra samarbeten vill vi göra skillnad och förbättra situationen för människor och vår planet. Marbodals samarbeten främjar barn och ungdomar på olika sätt, samt syftar till ökad integration i samhället - där vi börjar redan i vår fabrik.

Integration

Att arbeta för ökad integration i vårt samhälle, är något vi gör i vår egna verksamhet men även genom våra partners önskar vi skapa meningsfulla möten och nya möjligheter för nyanlända och unga i vårt samhälle.

Botildenborg

Samarbete med Botildenborg

Vi är stolt samarbetspartner med Botildenborg i Rosengård. Botildenborg arbetar som vi långsiktigt med hållbarhet. Genom Botildenborg samverkar flera aktörer för att bidra till ett inkluderande samhälle. Företag, myndigheter, högskola och civilsamhälle arbetar aktivt för gemensamt bidra till arbetstillfällen, integration och en bra framtid för alla unga.

Läs mer om samarbetet

Homam Alwan - Marbodal

Vårt arbete för ökad integration

Vi har under det senaste året anställt ett flertal nyanlända till fabriken i Tidaholm. En av dem är Homam Alwan som var en av de första att börja arbeta inom produktionen.

Läs mer