Kök för dig och nästa generation

Vi har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. För oss handlar det om att tänka långsiktigt och hållbart. Både vad gäller designen men även materialval, tillverkningsmetoder och transporter. Våra kök ska vara lika aktuella idag som de är hållbara för nästa generation. För oss är det naturligt att tänka hållbart när vi utvecklar, designar och bygger våra kök. Svanenmärkta produkter är inte bara ett omsorgsfullt val för miljön. Det är också ett smart val då köket klarar hårda funktions- och kvalitetskrav. Våra köksstommar och flertalet av våra luckor och laminatbänkskivor är Svanenmärkta. Vilket är bra för dig, oss och nästa generation.

Hållbarhet handlar även om att kunna leva klimatsmart i sitt kök, därför utvecklar vi produkter som underlättar källsortering och minskar matsvinn - allt för att du ska känna att du gör en insats - varje dag.

Skog

Hållbarhet i varje led

Läs om hur vi arbetar hållbart
Källsortering - Arkitekt plus beige

Hållbar livsstil i köket

Se klimatsmarta tips och produkter
Återvinn ditt gamla kök

Återvinn ditt gamla kök

Tips för hållbar renovering
Erbjudande Marbodal

Hållbart erbjudande

Marbodal var första köksvarumärket i Sverige med Svanenmärkt sortiment. Idag är 100% av våra kökstommar Svanenmärkta och majoriteten av våra kök har Svanenmärkta luckor. För att göra det ännu enklare för dig att välja ett hållbart kök får du nu erbjudanden som är bra för dig och nästa generation.

Till erbjudandesidan