Boka ett kostnadsfritt möte med en köksdesigner

Våra köksdesigners är experter på att förverkliga köksdrömmar!

Vid mötet kommer ni att gå igenom:

  • Dina designönskningar
  • Planläggning och layout
  • Ett kostnadsestimat på ditt nya kök

Fyll i formuläret så återkommer butiken med en slutlig bekräftelse snarast till dig.

Välkommen!

Träffa en köksdesigner hos Marbodal

Din valda butik

Marbodal Center Tidaholm

Vulcans väg 2
522 30 Tidaholm

6491 km från din plats

Välj annan butik
december
m t o t f l s
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Hjälp oss att förbereda inför mötet

Så behandlar vi dina personuppgifter

Kan inte hitta en tid som passar?

Ring oss 0502-25 19 19

Eller låt oss ringa dig

Så behandlar vi dina personuppgifter
Nobia Svenska Kök AB ansvarar för behandlingen av personuppgifter i samband med din användning av Marbodals tjänster. 

Skapa konto på Marbodal:
Dina personuppgifter kommer endast användas för att du ska kunna administrera ditt personliga konto och för att du ska kunna dela information med en vald butik. Se användarvillkor för Mitt Marbodal

Boka möte: 
De uppgifter du lämnar i samband med att du bokar ett möte kommer endast användas till att hantera ditt ärende. Vi sparar dessa uppgifter så länge ärendet pågår och för en tid om 1 år efter det att ärendet har avslutats i syfte att kunna utvärdera och utveckla vår service.

Beställ katalog:
De uppgifter du lämnar i samband med att du beställer en katalog kommer endast användas till att hantera ditt ärende. Vi sparar dessa uppgifter så länge ärendet pågår och för en tid om 1 år efter det att ärendet har avslutats i syfte att kunna följa upp leverans och svara på frågor.

Chat:
De uppgifter du lämnar i samband med chatten kommer endast användas till att hantera ditt ärende. Vi sparar dessa uppgifter så länge ärendet pågår och för en tid om 1 år efter det att ärendet har avslutats i syfte att kunna utvärdera och utveckla vår kundtjänst. 

Call back (formulär för att bli uppringd):
De uppgifter du lämnar i samband med detta kontaktformulär kommer endast användas till att hantera ditt ärende. Vi sparar dessa uppgifter så länge ärendet pågår och för en tid om 1 år efter det att ärendet har avslutats i syfte att kunna utvärdera och utveckla vår kundtjänst. 

Kontakta oss (telefon, e-post)
De uppgifter du lämnar i samband med e-mail och telefonsamtal kommer endast användas till att hantera ditt ärende. Vi sparar dessa uppgifter så länge ärendet pågår och för en tid om 1 år efter det att ärendet har avslutats i syfte att kunna utvärdera och utveckla vår kundtjänst och service. 

Du har rätt att få information om de uppgifter som rör dig samt att få eventuellt felaktiga uppgifter korrigerade eller ta bort ditt konto och radera uppgifterna. För närmare information om behandlingen av personuppgifter, samt kontaktuppgifter, se Marbodals integritetspolicy