Badrumsinredning Dyning Frost

Här presenteras olika badrumsmiljöer i Dyning Frost. En vit badrumsinredning ger ett tidlöst intryck och gör det enkelt att inreda och variera.

Marbodals badrumssortiment

Egentillverkat - Våra badrum tillverkas i vår egen fabrik i Tidaholm

Svanenmärkt - Alla stommar och luckor är Svanenmärkta

Monterat och klart - Skåp, luckor och lådor är monterade och kontrollerade

Vattentestade badrumssnickerier - Ett tryggt materialval

5 kulörer på stommar och luckor: Frost, Ljus, Mörk, målad Frost och målad Moln

Marbodal Dyning vit

Spegelskåp Dyning Frost med monterad ljusramp och eluttag. Underskåp i höjd 576 mm med parluckor, finns i bredd 600, 800 och 1000 mm alternativt i höjd 704 mm, bredd 600 och 1000 mm. Porslinstvättställ  i klassisk design, bredd 610 mm. Högskåp med 3 luckor inkl 5 hyllor i vit melamin. Stomme vit. Handtag: Solo Krom

Marbodal Bad Dyning vit

Underskåp för handfat med 2 lådor, höjd 576 mm, finns i bredd 600, 800 och 1000 mm. Skåpet finns med 2 grunda lådor med djup 270 mm alternativt en grund låda överst och en låda med djup 450 mm underst.
Spegelskåp  med 2 glashyllor, LED-belysning monterad ovanför spegel, handtag Våg

Underskåp  med 2 lådor, höjd 704 mm, finns i bredd 600 och 1000 mm. Handtagslöst spegellucka med 2 glashyllor som öppnas genom att greppa luckan underifrån. Spegel på in och utsida lucka. Dold belysning är möjligt under skåpet. LED-belysning monterad ovanför spegel. Handfat i gjutmarmor, Tradional.

Marbodal Bad Dyning vit med spegelskåp 2
Svanenmärkt
Ett badrum som är inrett med Svanenmärkta produkter är inte bara ett omsorgsfullt val för miljön. Det är också ett smart val då badrummet klarar hårda funktions- och kvalitetskrav. Våra stommar och luckor ingår i vårt Svanensortiment.
Marbodal bad
Marbodal bad Dyning vit Porslinstvättställ