Badrumsinredning Dyning mörk

Precis som våra kök är våra badrumsmöbler skapade för att möta våra kunders höga krav på kvalitet, smarta lösningar och en tilltalande design. För oss är det självklart att tänka på miljön. Tillverkningen sker på Marbodal i Tidaholm och förutom att allt är egentillverkat, vattentestat och alltid levereras monterat ochklart är våra badrumsmöbler Svanenmärkta. Då tillverkningen sker på samma ställe som våra kök kan du få både kök och badrum levererat på en och samma gång.
Välkommen till Marbodal!

Marbodal Bad Dyning mörk

Underskåp med 2 lådor med lådjup 270 i övre lådan och 450 mm i den nedre.  Höjd 576 mm, djup 450 mm. Finns även i bredd 600, 800 och 1000 mm.  Inredningen innehåller reling i nedre låda för att hålla saker på plats samt inrede i plast i övre lådan.  Tvättställ i gjutmarmor, på bilden i bredden 1001 mm. Högskåpen med 3 luckor, höjd 1728 mm, bredd 400  mm, djup 330 mm, innehåller 5 hyllor. Spegeln med LED belysning  ovan spegeln är 766 mm.  Handtaget heter Atoll.

Marbodal Bad Dyning mörk  Close up underskåp

Marbodal bad Dyning

  • Egentillverkat
    Svanenmärkt

  • Monterat och klart

  • Vattentestat och klarar Möbelfaktas krav. Tillverkat av ”grön” fukttrög spånskiva

  • 6 kulörer på stommar och luckor: vit, ljus, mörk, målad vit, målad kritvit och målad ljusgrå

  • 2 handfatsmodeller i vit gjutmarmor, 1 handfatsmodell i vitt porslin

  • Normaldjup och till små gästtoaletter

  • LED-belysning

Marbodal bad Dyning havstema stenar
Svanenmärkt
Ett badrum som är inrett med Svanenmärkta produkter är inte bara ett omsorgsfullt val för miljön. Det är också ett smart val då badrummet klarar hårda funktions- och kvalitetskrav. Våra stommar och luckor ingår i vårt Svanensortiment.
Marbodal Bad Dyning mörk close up
Marbodal bad Dyning havstema
Marbodal Bad Dyning mörk Close up högskåp