Se våra köksnyheter

I år lanserar vi många spännande nyheter med fokus på smarta och platsbesparande lösningar.

Marbodal nedfällbart bord

Nedfällbart bord

Den här köksnyheten är så mycket mer än ett bord. Det är förvaring, yta och middagsplats i ett. En perfekt möbel som gör att även små kök känns stora. På insidan hittar du smart förvaring för tallrikar, bestick och glas. När bordet är uppfällt tar väggskåpet minimalt med plats och du kan använda fronten till tidningar och magasin.

Ihopfällt: djup 223 mm x bredd 839 mm x höjd 1248 mm. Utfällt (inkl skåp): djup 1172 mm. Mått bord djup 949 x bredd 800 mm. 

Utdragbar arbetsbänk

Yta och förvaring är viktigt i alla kök, speciellt små. När du ritar ett kök se till att planera in arbets- och förvaringsytor på bästa sätt.

Det utdragbara skåpet är en nyhet från Marbodal. När det är infällt ser det ut som en vanlig skåpfront. Men när du drar ut skåpet får du en hel köksbänk extra. Här hittar du smart förvaring, lådor och detaljer som gör att köket känns större än vad det är.

Skåp: djup 565 mm x bredd 600 mm x höjd 704 mm. Bänkskiva: djup 1179 x 564 mm.

Eluttag Twist

Planera placeringar och antal el-punkter med vår köksdesigner och räkna in fler el-punkter än du behöver, du kommer inte ångra dig. Nu erbjuder vi det smarta Twist eluttaget som enkelt "försvinner" i bänkskivan när du inte behöver det.

20 cm skåp

Vi på Marbodal vill hjälpa dig maximera alla ytor. Därför har vi tagit fram ett 20 cm brett skåp som passar perfekt in i våra stommar. Det må vara smalt men rymmer mer än du tror. Genom olika inredningar kan du själv bestämma vad du vill använda det till. 20 cm skåpet passar lika bra till stora som små kök och ger dig en översiktlig förvaring.

Sockellåda

Sockellådor är ytterligare ett sätt att maximera ytan och förvaringen i ett kök. Det är en funktion som många människor glömmer bort när de ritar sina kök.

I sockellådor får du plats med stekpannor, kökshanddukar och redskap. Det är den perfekta förvaringen för saker som du kanske inte använder varje dag, men som du vill ha nära när du väl behöver dem. De finns i olika storlekar och med eller utan handtag.

Kategori: Tips & Råd

Marbodal Vinga mörkgrå

4 saker att tänka på när du byter köksluckor Tips & Råd

Köksluckorna betyder mycket för stilen i ditt kök. Här är några råd på vägen om du funderar på vilka du ska välja.

Läs mer om 4 saker att tänka på när du byter köksluckor
Marbodal Fagerö ljusgrå PLUS porslinsho

8 smarta tips för att förnya köket Tips & Råd

Våren är på intågande och kanske känner du att det är dags att fräscha upp ditt kök? Här ger vi dig 8 smarta tips på hur du kan förnya ditt kök.

Läs mer om 8 smarta tips för att förnya köket
Marbodal Arkitekt plus Zick-Zack 2

Påskfint i köket Tips & Råd

Nu är det inte långt till påsk. Här ger vi dig fem tips för att skapa den rätta “påskkänslan” i ditt kök.

Läs mer om Påskfint i köket
Marie Schelin_Lynn Limin

Fråga Köksexperten Tips & Råd

Det kan vara många frågor som dyker upp när du går i tankarna att köpa ett kök eller när du faktiskt redan bestämt dig för att köpa ett nytt kök. Här svarar våra köksexperter på de vanligaste frågorna.

Läs mer om Fråga Köksexperten