Tips från kocken

Möt Daniel, kocken som fick anta utmaningarna i tåget. Det var Daniel som trollade ihop en mexikansk afton av en stor bläckfisk samt fick humlen att krydda upp skyn till kycklingen på ett sätt som fick hela gänget av mikrobyggare att börja gråta av lycka.

Daniel har över 10 års erfarenhet från restauranger i Sverige och utomlands, från fine-dining till hotell till hemma-hos-kvällar. Daniels egen matfilosofi handlar om det rustika, äkta och enkla. Bra närproducerade råvaror som varsamt tillagas till perfektion. Maten får gärna serveras på stora inbjudande fat mitt på bordet. Daniel älskar att laga mat tillsammans med andra, vilket gjorde honom extra lämpad för den här utmaningen.

Lyssna på Daniel när han ger sina bästa råd för dig som planerar ett nytt kök.

Daniel har över 10 års erfarenhet från restauranger i Sverige och utomlands, från fine-dining till hotell till hemma-hos-kvällar. Daniels egen matfilosofi handlar om det rustika, äkta och enkla. Bra närproducerade råvaror som varsamt tillagas till perfektion. Maten får gärna serveras på stora inbjudande fat mitt på bordet. Daniel älskar att laga mat tillsammans med andra, vilket gjorde honom extra lämpad för den här utmaningen. Lyssna på Daniel när han ger sina bästa råd för dig som planerar ett nytt kök. Lyssna på Daniel när han ger sina bästa råd för dig som planerar ett nytt kök.

Marbodal tåget - bläckfisk Mariachi
Marbodal tåget Rockabilly
Rockabilly