Marbodal Västra Frölunda

Aktuellt erbjudande
Finansieringserbjudande

Ta del av vårt vitvaruerbjudande!

Ett perfekt kök handlar om att skapa en plats för livet där form och funktion spelar i harmoni, där kökets utförande och smarta lösningar skapar flyt i matlagningen. Vi på Marbodal hjälper dig från planering till färdigt kök.
Välkommen till oss och börja din resa mot ett nytt kök.

Örter

Köp kökssnickerier för minst 60 000 kr och få vitvaror för 20 000 kr. Välj ur Marbodals sortiment från NEFF/Siemens/Electrolux. Erbjudandet gäller 6/4-22/5 2017. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Mer om våra vitvaror

Se filmen om Neffs Slide&hide - en revolutionerande lösning för inbyggnadsugnar där ugnsluckan försvinner under ugnen. Det ger dig mer plats för matlagningen och bättre kontakt med maten. Se fler filmer från våra vitvaruleverantörer.

 

Marbodal Lindö ek mörkgrå

Vi finansierar till
1,99% ränta.

 

Representativt exempel vid delbetalning 48 månader. Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr
är rörlig årsränta 1.99%, adm avgift per månad 35 kr, effektiv ränta 2,93%, total kreditkostnad 6 133 kr, belopp att betala per månad 2 206 kr, totalt att betala 106 133 kr.

Kreditgivare är Resurs Bank, 0771-11 22 33.

Mer information om finansiering.

Marbodal - en plats för livet

Marbodal - en plats för livet

I snart hundra år har vi på Marbodal designat, byggt och levererat kök över hela landet. Idag är Marbodal ett stolt och modernt företag, men vår hantverkstradition och vår känsla för kvalitet är fortfarande lika stark. Varje kök är unikt. Och varje kök tillverkas med människor i fokus. Köket är en plats för livet och det är vårt jobb att se till att den platsen blir så bra som möjligt. Och att du som kund blir hundra procent nöjd med den platsen. 

Vägen till ditt nya kök planering

Träffa oss i butik!

Marbodal Malevik mörk vägghylla
Vägen till ditt nya kök garantier

Hitta till oss!